Things you might need

Här kommer några saker som helt klart underlättar vardagen, på olika sätt:

Min allra störtsa hyllning går till inget mindre än min diskhandskar! För endast en femma på IKEA fick jag denna fina fina skyddsutrustning som skyddar händer och naglar från att torka ut. Dessutom slipper man russinfingrar. En alldeles ypperlig uppfinning som fler borde använda!



En annan sak som helt klart underlättar den eminenta aktivitet kallad "diskning" är en rosa diskborste. Piggar liksom upp. Min kommer från IKEA och jag tror att jag betalade fem eller tio kronor för två stycken. Kalas!



En sak som underlättar i vardagen är en vattenflaska. Både på träningen för att släcka törsten och sänka kroppstemperaturen och på jobbet för att lindra en sårig hals efter för mycket prat (vilket förutom halsont kan leda till muntorrhet eller ibland en överproduktion av saliv). Denna fick jag på Vårruset förrförraåret.



För att undvika allt för löskokt ägg eller överkokt pasta rekommenderas en äggklocka. Går mycket snabbare att skruva upp än att leta reda på mobilens funktion. Denna är lila, himla fint, eller vad säger du Jessica? ;)




Musik är något som alltid uppskattas. Man kan alltid lyssna på musik; när man är trött, när man är pigg, glad, lessen, sur eller överspeedad. Man kan lyssna på musik när man promenerar, när man lagar mat, när man sitter på bussen, när man vill dansa; egentligen när som helst. Min hög med skivor får representera detta. Överst: Mates Of Mine. (skitbra)



Detta får avsluta min högst seriösa och vetenskapligt framtagna lista över saker som underlättar min vardag. Nu ska jag iväg till IKSU och gå på StepMuskel. Kalaskul!! I söndags var jag på Core och på gymmet. I måndags blev det Body Combat, jäklar vad skoj det var!! I tisdags Step Dance, svårt men kul. Igår, onsdag, hade jag min första Naturkunskapslektion. Berättar mer sen!! Tjoflöjt.


En bild säger mer än tusen ord sägs det

Nu var det länge sen det lades in några bilder här. Kompenserar det med en hel drös bilder. Inte på något särskilt, bara lite allt möjligt.

Jag bakade chokladmuffins i veckan:



Jag köpte en nya kjol för ett tag sedan. Den är ganska bedårande tycker jag. Rutig och vid och med bälte. Det var kärlek vid första ögonkastet.



Jag har fått ett fint äppelljus av Johanna i inflyttningspresent! (Och en duk och tulpaner och godis. Hon är så snäll!)



Jag vann gelehallon på jobbet och hällde upp i finskålen. Så det ser så där fint ut. Närhelst suget faller in är det bara att lyfta på locket och ta en eller två. Eller tre. Undrar just hur länge godiset kommer att ligga kvar där och se fint ut...



Min alldeles för snälla mor, min andra hälft och min trygghet i livet har köpt nya blommor åt mig. Jag dödade ju de andra. De här ska tydligen vara lite mer seglivade. Vi får väl hoppas det då. Hon tog även med sig ett par till panelgardiner, som ligger bakom de mönstrade. Fint.



Jag kände för att vara lite kreativ och skapade konst i hallen. Klippte ett snöre, tejpade och nålade upp. Pjuh, lagom kreativt för mig. Men lite coolt blev det väl?! Det kan ju inte bli sämre på en sådan vägg iaf... Färgen, hålen, ja säger då det... Väggen har skådat bättre dagar.




Ivarsson lämnade en hälsning när hon var här för några veckor sedan. Den är kvar och minner om evig kärlek :)



Jag var på ICA idag och letade efter Sambal Oelek. Hittade den gulligaste lilla burken nånsin! Den var så liten! Kostade endast 11.90 så den åkte med mig hem. Visst var den söt?



I veckan fick jag ett brev i postfacket! Första brevet för övrigt. Det så fint, så fint, adresserat med guldpenna...




Det var ett fantastiskt fint alla hjärtansdag-kort av min kära kusin Emma!



Tack så mycket!!



Det åkte upp på kylskåpet:



Det får avsluta det hela.

Idag har jag tränat på IKSU. Först var jag på ett core-pass. Sedan äntrade jag gymmet. Förväntar mig megaträningsvärk i armar och axlar imorgon. Sedan duschade jag och bastade och gick hem (har fått punka på cykeln, f*ck). Har städat, dammsugat, diskat, promenerat och handlat mat. Kokar kikärtor nu. Ska bli några goda kikärtsbiffar som Lovisa bjöd på någon gång i somras!

Igår vaknade jag upp hos Linn efter en utekväll på Olearys. Det var himla trevligt, iaf i början. Vi får göra om det någon gång och då ska jag skärpa till mig! Annars så spenderades gårdagen med mamma på Strömpilen. Köpte en klänning på MQ. På kvällen kom Johanna förbi och vi åt scones och tittade på Melodifestivalen. Det var ungefär vad jag orkade, men himla trevligt! Kul att Molly gick vidare istället för BWO tycker jag. EMD vet jag inte riktigt vad jag ska säga om... Undrar hur länge de hade övat på alla käppsnurrar?! Höhö...

Har gått hyfsat bra på jobbet i veckan. Har vunnit en påse gelehallon, en megachokladkaka Marabou Amigo (farligt god!!), en morikka och en ryggsäck! Jo, faktiskt. Blev himlarns glad för morikkan. Ska styra upp en utflykt till Nydala någon gång tänkte jag och bjuda på mat :D

Hejdå!

7 sanningar

Eftersom min kära Ivarsson har ett så obeskrivligt häktiskt och stressigt jobb (höhö), så kan hon tydligen inte låta bli att utmana folk att göra en massa listor! Och eftersom jag aldrig vill "förlora" något, ja, då är det väl bara att låta sig utmanas då. Den här gången skulle det vara sju sanningar som en själv. Jahapp, jag vet inte vad det skulle vara, tycker jag har skrivit en massa sådana här saker, men jag får väl försöka då:

1. Jag är lite av ett ensamdjur faktiskt. Visst, jag älskar att träffa vänner och göra roliga saker ihop. Men jag tycker det är jätteskönt att vara hemma själv ibland. Och är jag hemma själv en helgkväll så bryter jag inte ihop. Blir mest stressad över det faktum att man "ska" göra något. Men vem säger det egentligen? VA?! Nä, precis, vill jag vara hemma ensam och titta på Let's Dance så får jag väl göra det.

2. Jag äter ägg till frukost nästan varje dag. Dels för att det är gott och dels för att jag inte blir riktigt mätt annars och håller mig mätt längre med ägg i magen. Nu är jag inne i en kokt-ägg-fas. Annars gillar jag äggröra.

3. Jag är usel på att hålla växter vid liv. Alla mina tre egeninköpta växter ser nu läskigt vissna ut. Kanske, kanske att det finns någon liten del av dom som lever..? Please?

4. Har bott i min lägenhet i precis en månad nu. Vilket innebär att the vecka borde starta nu. Kanske därför jag har ont i magen nu? Kalas.

5. Jag är läskigt besatt av The Killers "human". Är det bara jag som tycker den är asbra?!

6. Jag får nästan ångest om jag inte rör på mig varje dag. Idag promenerade jag till jobbet, vilket tar ca 50 minuter. Åkte buss hem. Tänker att jag ju borde träna på IKSU, bor ju så himla nära nu! Men jag var där igår och tänkte träna imorgon också. Och så har jag tvättid ikväll. Men man borde ju, eller hur? Tycker visserligen att det är skönt att bara sitta i lägenheten och inte göra någonting, men jag blir så stressad över att inte göra  någonting!! För tid är verkligen det dyrbaraste som finns. Tiden bara rinner ifrån mig känns det som; dag läggs till dag, vecka läggs till vecka. När man jobbar heltid går tiden så fort så man inte hinner fatta. Ena dagen är det måndag och nästa är det fredag... Och det skrämmer mig! Vad gör jag av all tid?! Jag har nog tidfobi. Är alltid rädd att komma försent till allt också - jobb, buss, allt. Finns det ett riktgit ord för tidsfobiker? Oj, nu handlade den här punkten om både träning och tid.

7. Jag längtar efter kärlek.



Vad ska man göra ikväll då? Funderade på att baka chokladmuffins, men då blir det ju disk... Varför är shampo så dyrt föresten? Och var finns soltorkade tomater på ICA? Frågorna är många. Svaren är få. Så är livet ibland.

Bye.


Utmanad

Utmanad av Ivarsson. Bara att lyda då.

SENASTE...

Film du hyrde: Oj, det minns jag inte...
Film du köpte: Vet inte om jag nånsin har köpt en film??
Låten du lyssnade på: om jag ska vara ärlig så var det Idol-Kevins vinnarlåt, jag lyssnade på radio. Men sen stängde jag av. Såklart. Kevin är inte en favorit, om man säger så.
Låten du hade på hjärnan: Human med The Killers.
Låten du laddade ner: samma.
Personen du ringde: Mamma
TV program du tittade på: såg lite av Let's Dance-reprisen idag.
Personen du tänkte på: Mamma. Jag ska fara hem till sävar imorgon efter jobbet. Mamma börjar antyda att hon vill att jag ska komma "hem" snart. Stackarn, hon vill inte tjata.


FAVORIT...

Mat: oj... typ allt. Lax, kyckling, pasta, currysoppa, lasagne...
Låt: Human med The Killers. Sen brukar jag dansa loss till Poker Face när andan faller in...
Sak att göra: Instämmer med Ivarsson; att vakna upp på helgen och veta att man kan sova hur länge som helst. Samt att festa, dansa och gå på StepMuskel på IKSU.
Sport: Inget speciellt. Gillar att gymma, gå på pass som step, aerobic, afro. Springer på sommaren.
Dryck: Vatten, mjölk, juice, cosmopolitan, vitt vin. Kan till och med namnet på ett vin som är himla gott; Vida Organica. Rekommenderas starkt.
Kläder: långkalsonger och fleecejacka. Är också svag för klänningar och vida kjolar med hög midja.
Film: Twilight kanske. Mamma Mia! gillade jag  också.
Bil: körskolans BMW. Men mamma och pappas Renault funkar ju den också...


ANTAL...

Gånger du varit kär: vilken fråga?? Massor!
Gånger ditt hjärta brustit: aldrig brustit helt.
Hjärtan brustit på grund av dej: Vet ej.
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Öh.. två tror jag: gymnasietantagningen samt den gången jag fyllde 18.
Ärr du har på kroppen: Aldrig räknat. Men jag kan stoltsera med ett vattkoppe-ärr på högra tinningen. Det är lite orginellt, eller hur? ;)


SENASTE...

Bok du läste: Har läst ca 4 sidor ur Twilight. Håller även på med Sjöjungfrun av Camilla Läckberg.
Personen du fick mail av: Av Britta, om Facebook-mailen räknas. Annars var det väl något reklammail på hotmail..
Personen du fick brev av: Vet inte. Av kusinen Emma för 10 år sen?!
Personen du fick sms av: Mamma. Eller det var ett sms där det stod att jag fått ett röstmeddelande.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: När jag var hemma senast, för typ två veckor sen.


ÖVRIGT...

Vad har du gjort idag: sovit till nästan halv tolv, promenerat i det finfina vädret, handlat lite mat, tränat på IKSU (det var jobbigt vill jag lova, är inte så pigg), ätit restcurrysoppa från igår, diskat två gånger, gått ut med sopor. Och suttit här alldeles för länge.
Var det kul: Nja.
Hur tidigt stiger du upp: Idag 11.20. Vardag ungefär kvart i sju.
Gillar du att slåss: På Body Combat, ja.
Vad ska du göra ikväll: Dö i soffan, eventuellt äta upp resten av tacochipsen som jag var tvungen att börja äta av igår; enormt saltbehov sådär dagen efter.

Är du seriös: Superseriös.
Vad är du allergisk mot: ickejämställdhet. Och bananer, gröt och fiskbullar. (läs ogillar)
Var har du ont: I benen. När jag vaknade imorse kändes det som att jag hade sprungit en mil igår. Men det hade jag ju inte. Kände mig extremt otränad.
Använder du hårspray: Ja ibland.
Kan du stå på händer: Om jag sätter händerna under fötterna, så ja..
Favorit serie: Följer inte så mycket. Men Desperate Housewifes var ganska bra.


ÖVRIGT MER...

Salt eller socker: Både och. Men sockerberoendet är större.
Gillar du ketchup: Nej.
Är du glad nu: Nja. Jag är väl inte direkt sur. Mest bara trött.
Var du glad igår: Ja. Hade jättekul igårkväll!
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Hm.. Tror faktiskt inte det. Det närmaste är väl en släkting som jobbar på en vårdcentral...
Vad dansar du till: Musik.
Stockholm är: stort och pengaslukande.
Göteborg är: Fint.
Kan du sjunga: Nej. Och som jag önskar att jag kunde det.
Mer värt än guld: alla fina vänner.
Spaghetti eller makaroner: Spaghetti
Ett land jag helst vill besöka: Italien, Frankrike, USA, något asiatiskt land...
Sparar till: tågluff i sommar, kanske?!
Väntar på: Att jag kan gå och lägga mig.
Pålägg som gäller: Prästost.
Dagens dryck: vatten och mjölk.

Jag utmanar:

Linn
Kusin Agnes
Rebecca
Frida
Jessica
Anna L
Ragna

Hejdå!


Helgens bravader

Länge sedan uppdatering nu. Men det händer inte så mycket intressant på vardagarna att berätta om. Ifall nu inte matlagning, träning, tvättning och städning intresserar. Nej, då är helgerna desto roligare!

I fredags fick vi sluta lite tidigare på jobbet, på grund av en tävling vi hade. På eftermiddagen bjöds det dessutom på tårta; den godaste marängtårtan jag någonsin ätit. Den var magisk. Och väldigt mättande... Klockan sju hade jag bokat tvättid och startade två maskiner. (Jättekul att boka tvättid på en fredagkväll. De andra här måste ju tro att jag inte har något liv...) Sedan skyndade jag mig att hänga upp tvätten i lägenheten och cyklade iväg till Jessica. Där bjöds det på vin. Rebeccorna anlände och sedan hamnade vi på Corona. Efter lite (läs mycket) rumpskakning, drinkar (blev bjuden på en drink, me like), samtal med kända och okända personer samt efter att ha skrivit mitt mobilnummer på någons arm hamnade vi i en taxi och åkte hem till en för mig avlägsen kompis, eller snarare bekant. En trefemma vid köksbordet och blurrigt samtal. Sen gick jag hem. Tror till och med att jag lyckades sätta på mig vänsterstöveln på höger fot och tvärtom... (jag satt dessutom på golvet för att ta på mig skorna) Men jag hoppades att ingen skulle se det.

Somnade som en klubbad gris utan att varken ha borstat tänderna eller tagit bort sminket. Jäklar var äcklig man känner sig dagen efter. Sov till halv tolv. Promenerade ner på stan i det fina vädret. Mötte upp Linn från jobbet och vi åt glass på Max (myycket gott), pratade och gick på stan. Det var trevligt, men vi var ganska slitna båda två så att säga. Lagade currysoppa med kyckling till middag. Blev väldigt gott och många matlådor. Hoppade in i duschen. Rakade benen och skar mig på två ställen. Typiskt. Det blöder så mycket om man skär sig på benen också...

Tog min vinflaska och begav mig till Bakiarsles inflyttningsfest! Himla trevligt var det. Jättefin och stor lägenhet också. Väldigt kul att träffa alla igen! Elin bjöd på jägermeister, det var inte gott.. haha! De flesta drog till NH efter ett tag, men jag, Britta, Elin och några andra stannade kvar och vi satt i köket och spelade någon konstig variant av poker där man fick ljuga och om man förlorade så blev man bestraffad. 1) Jag suger på poker. 2) Jag kan inte ljuga, speciellt inte i kortspel. 3) Jag hade druckit en flaska vin och lite till. Det gick alltså inte så bra. Men bestraffningen var ganska mild; jag fick skriva ett blogginlägg i Bakiarsles blogg. Men det jag skulle skriva hade jag glömt bort när jag kom till datorn. Så istället flummade jag på (massa stavfel) och gjorde pinsamt nog reklam för min egen blogg... eh. Pinsamt. Cyklade hem. Det gick underligt nog bra. Ramlade åter i säng utan att ha borstat tänderna eller tagit bort sminket. Börjar bli en dålig vana det här... Jag kan ju iaf försvara min festande den här helgen med att jag inte festade förra helgen. Hm. Faktiskt. (dålig ursäkt)

Idag blir en lugn dag. Men jag ska iväg och träna Stepmuskel på IKSU om ett tag. Himla långt och ickedjupt inlägg. Men så kan det bli ibland. Heeejdå!

Mega-death-muffin, taco och korvskärar-skills

Gårdagskvällen tillbringades med goda vänner och tacos. Jag tror vi alla drabbades av någon sorts fredagströtthet, men det är väl inte så konstigt. Somnade vid tolv och sov till tio idag. Osch, så skönt. Idag har jag hunnit gymma med Jessicus och diska megadiskberg (tog två omgångar, allt rymmdes liksom inte i diskstället). Sen på eftermiddagen kom mamma och pappa förbi efter att ha varit på stan. Jag bjöd på neskaffe (snabbkaffe) och de hade med sig de största muffinsen jag någonsin sett! Jag valde en chokladmuffins. Och jag lyckades faktiskt trycka i mig hela, men jag var tvungen att ta lite pauser för att inte chocka magen alltför mycket. De hade med sig en massa post och en cykelkorg. (Jessica, det geniet, lyckades låsa upp cykelskjulet idag... jo, faktiskt. Krävdes bara rätt teknik. Skämmes på mig)

Nu är jag så mätt av dödsmuffinsen så jag tror det blir en sen middag. Tror att det blir första helgkvällen som jag är hemma ensam. Det känns inte ens hemskt, bara skönt faktiskt. Tänkte ge melodifestivalen en chans. Var det inte Petra Mede som skulle vara programledare? Hon är ju lite rolig trots allt.

Ha en trevlig lördagskväll!

PS. Jag har ju helt och hållet glömt och berätta att jag höll på att förblöda i veckan! Ja, nästan iaf. Jag skulle hacka en lök i tisdags när jag lagade middag och slant med kniven (hon jag hyr av har de vassaste knivarna i världshistorien) och skar mig på långfingret. Det gjorde inte så ont, men blödde utav bara h*vete. Lindade med papper, blödde igenom, lindade om flera gånger... Var nästan orolig att jag skulle måsta sy eller nåt. Men tillslut liksom levrade det ihop sig. Nu är det ett äckligt uppfläkt sår som varar ibland och så gör det ont om man stöter till det. Usch, stackars mig. Medlidande!! Men som den starka kvinna jag är så lyckades jag med konststycket att färdigställa korvstroganoffen, med en frisk hand och en med lindat papper. Att skära korv med en hand kräver skicklighet, helt klart. Men jag klarade det. Japp. Tjoflöjt.


Housewife-life

Efter att jag kom hem från jobbet idag har jag handlat, lagat mat, diskat diskberg á la Kebnekasie (igår var det á la Mount Everest), dammsugat, tvättat och hängt tvätt. Snart ska jag hämta tvätten. Borde vattna blommorna också. De ser så lessna ut. Jag förstår inte vad det är med mig. Jag tror jag har någon sorts negativ energi på blommor, för så fort de hamnar under min tillsyn så dör de. Jävla skit, jag som faktiskt ha betalat för dom den här gången. Blommor är dyrt. Skit oxå. Köp inte Hemtrevnad, hur trevliga de än ser ut i affären, så är de inte lika trevliga hemma i fönstret. Bara gråter och tappar blad.

Imorgon ska jag träna och på fredag bjuds det på inflyttningstacos för vännerna!! Tjopp.


Frustration

Gårdagsmorgonen sammanfattning: FRUSTRATION.

Den långa varianten: jag går ut cirka 07.50 från lägenheten. Går till cykelskjulet för att hämta ut cykeln. Jag har visserligen haft problem förrut med att låsa upp skjulet, men tänkte att nu måste det väl funka. Icket. Njet. Nope. Jag stod och vred och vred i låset, men inget hände. Till slut gav jag upp och gick till busshållplatsen. Visste att det skulle gå en buss 07.59. Jag kommer dit 07.59. Tänker att jag inte borde ha missat den, eftersom bussarna alltid är sena. Jag väntar. Och väntar. Väntar lite till. Sju minuter över åtta ger jag upp och tänker att jag kanske missat bussen. Går mot nästa busshållplats där det går förbi fler bussar. Då kör bussen förbi mig. FUCK. FUCKING JÄVLA SKITBUSS!!! Nästa tio minuter sen, dundrar den förbi mig och jag kan inget göra. Så jag får vänta på nästa buss.

Så kan det gå. Cykeln är fortfarande inlåst. Får inte ut den. Imorse promenerade jag till jobbet. Det var en frisk, redig promenad på ca 50 minuter. Skönt var det. Jag blir så snål, bussen kostar ju 16 kr fram och tillbaka och då måste jag ändå gå en bit... Japp, snåljåp är vad jag är.

Mitt nya jag: telefonförsäljaren

Hej,

Idag har jag skrivit på ett kontrakt för sex månaders provanställning! Kändes stort. Och roligt. Jag jobbar alltså på ett telemarketingföretag nu. Jag vill inte skriva här vad företaget heter, men jag kan säga att det inte är Online ;) Det här känns mycket mer "professionellt", om man kan säga så. Vi är flera (de flesta i min ålder) som börjar samtidigt, och vi har fått en jättebra utbildning. Det är mycket trevlig stämmning på arbetsplatsen; alla är glada, peppande, hjälpsamma och trevliga. Och för er som undrar; ja, jag har en grundlön. Men de vill att jag säljer ett visst antal ordrar per dag. Säljer jag mer får jag mer pengar. Idag sålde jag så mycket som de vill att jag ska sälja på en dag. Vilket är himla bra för att vara såhär i början. Hade värsta flytet på eftermiddagen.

Och nej, jag tycker inte att telefonförsäljning är så himla hemskt. Det är klart att det inte är så kul att få en massa nej på raken. Men när man säljer får man värsta kicken. Och en del är ju så himla trevliga och pratsamma. Och att sitta och prata med gamla, trevliga, pratsamma pensionerar på arbetstid tackar man väl inte nej till? Idag när jag hade sålt till en kvinna så tackade hon för att jag var så trevlig. Då blev jag glad. Kanske är det väldigt många som har dåliga erfarenheter av telefonförsäljare. Vi telefonförsäljare har oförskämt dåligt rykte. MEN - det är skillnad på telefonförsäljare och telefonterrorister.. haha ;)

Jag erbjuder bara en sak som både kunderna och samhället tjänar på. Det är bara att säga nej, om man inte vill köpa.

Håller på att baka morotsbröd i långpanna, snodde receptet av Underbara Clara. Återkommer med resultatet! Hejs!

Receptet för fullständig själaro och harmoni.

Följande recept råder bot på sönderstressade stadsbor med lite energi:

- Gå och läg dig i tid.
- Stig upp i lagom god tid.
- Klä dig i långkalsonger, underställströja, fleecejacka, täckbyxor och täckjacka + varma vantar, halsduk och mössa.
- Gör en liten roadtrip med en god vän och lyssna på lite radio. Kör till en trevlig slalombacke. Förslagsvis Bygdsiljum.
- Åk bräda eller slalom hela dan.
- Njut av strålande sol, klarblå himmel och gnistrande snö.
- Lyssna till ljudet av snön under brädan/skidorna.
- Glid igenom backarna i behaglig fart.
- Bli lite wild and crazy och leta upp "gupp-stigar" i skogen (följ förslagsvis ett gäng ungar som ser lite galna ut för att hitta dessa stigar). Böj på benen rejält, upp med armar och stavar i luften för att hålla balansen och njut av den barnsligt härliga känslan av att åka upp och ner. Låt det bränna rejält i benen. Det är skönt.
- Njut av varmchoklad till lunch.
- När du börjar bli lite trött: lägg dig en stund på rygg i snön, blunda eller titta och fascineras över hur blå himlen är. Sedan är du redo för några åk till. OBS! Lägg dig på ett ställe där du inte blir överkörd.
- Bli inte stressad när du ser att 27822 barn är på slalomskola just den dagen du är där. Tänk tillbaka på när du själv åkte bräda/slalom för första gången, så förstår du att det inte är så kontigt att liften stannar varannan minut. De är ju trots allt ganska söta när de åker efter varandra i ett tåg mellan slalompinnar.
- Njut ännu mer av solen - eftersom du förmodligen jobbar heltid hinner du aldrig se solen. Passa på att få lite färg på kinderna och samla lite D-vitamin.
- Våga prova lite större hopp och lätta från marken! Känslan av att våga prova på nya saker ger självförtroendet en skjuts.

Efter en dag i backen är all stress garanterad som bortblåst. Nyckelord: ny energi, livskvalitet, harmoni, själaro. Hjälper inte det, ja, då vet jag inte vad som hjälper.

Lycka till.

RSS 2.0