Jag har blivit snorkeloman

Då är man tillbaka från ett 40-gradigt Grekland till ett 15-gradigt Sverige!
Jag har haft två riktigt härliga veckor med sol, värme, bad, siesta, god mat och ännu mera bad. Kan inte säga att vi gjorde särskilt mycket förutom att slappa... och när det är 40 grader så orkar man inte göra så mycket annat än att bada. Fast det var inte förrän de sista dagarna som det blev så varmt.

Har saknat er alla jättemycket! Men på måndag börjar jag jobba så det blir svårt att hinna träffa vännerna, men det ska nog gå på nåt sätt!


 En fin badvik på Amorgos

  Jag med snorkelutrustning, haha!

  Snorkling blev min nya grejj!

  Here I come!

  Jag posar med min kära moder!

  Utsikt över Faros, där vi bodde, på Sifnos


Puss!

PS...

... tack för alla musiktips, nu är min MP3 fulladdad med förhoppningsvis bra musik. Lite Sahara Hotnights, Regina Spector mm. Puss.

Lyckan är total

Jag ber om ursäkt för att jag bara sprang iväg så där från avslutningen utan att säga hejdå till alla, men jag ville hinna med en buss för att komma tidigt hem... men när jag stod och väntade på bussen så upptäckte jag att jag hade blandat ihop busstiderna...! Nästa buss skulle inte gå förrän efter 2 timmar, så jag ringde min kära pappa och bad han komma och hämta mig. Nu kom vi precis hem från firandet av min kusin som tagit studenten.

Och snart kommer en kompis till vår familj och skjutsar oss till flygplatsen! Nu bär det av till Grekland i två underbara veckor! Ha en riktigt bra sommar alla mina underbara vänner! Jag skickar virtuella (?) kramar, jag antar att ni hade en kramring utan mig... :( får skylla mig själv.

Jaja, jag vet inte vad jag ska säga, jag är så nervös... .haha... nä, nu ska jag titta på min väska för sjuttiälfte gången och fundera på om jag glömt något...

KRAM!! Njut av den totala lyckan: sommarlov, så hörs vi sen när jag kommer tillbaka!

Puss

Kärlek vid älven

Klassens dag spenderades nere vid älven, med fika och trevliga vänner. Det bjöds hejvilt på gifflar ( från Pågen... haha), bullar och diverse kakor. Vi tog en  "vad-jag-ska-göra-i-sommar"- runda och hade myyycket trevligt. Men som man  brukar säga, en bild säger mer än tusen ord:

 Kärlek!

  Snygg-Frida med funderarposen!

  Kärlek 2

 Glada brudar!

  Kärlek 3

  Emmalie försöker hjula tror jag...!

  Våran alldeles egna lilla ballerina!

image20

Hela härligheten! Det är jag som står upp... varför kan man ju undra sig.

Puss och hej så länge!

Klädsim?

Kommentar från min älskade Ivarsson:

Lotta! Kan inte du och jag hyra en superlyxig limousin till balen? Med minibar, jacuzzi och privata massörer? ;)

Måste medge att det låter underbart! Haha... vi får väl se. Frågan är bara hur man rymmer en jacuzzi i en limousin? Klädsim, månne?


Tack...

... tjejer för musiktipsen, men jag tar gärna emot fler!

Har fått tips om bland annat Regina Spector (har tyvärr redan lyssnat sönder "fidelity"...) och Tegan och sara (eller vad de nu hette, nåt sånt i alla fall).

Kram från en fortfarande sommarlycklig tjej!

Om ett år är vi där!

Ikväll var jag, en kompis och hennes mamma och tittade på studentbalen! ÅÅ, så jag längtar! Det var grymt mycket folk där, så vi stod ganska långt från röda mattan. Vi såg mest bilarna, men det var inte fy skam det heller. Det är ju värsta bilparaden! Jag hade ingen aning om att det var så viktigt vilken bil man kom i! Vi kunde inte förstå vart alla de där bilarna står i vanliga fall... Fast många bilar kände vi igen efter ett tag, de åkte flera vändor och hämtade upp nytt folk. Men några gjorde lite roligare entréer, till exempel ett par som kom på skateboard, ett par som ledde cyklar, några gick emellan bilarna, några kom i en buss och allmänt coola bilar.

Alla såg så glada ut (förutom de som såg vettskrämda ut eller som nervvrak) och jag blev så avundsjuk! Å, så jag längtar! Här kommer några bilder, jag hoppas det går bra att jag sätter upp dem:

  Vet inte vilka de är, men bilen var så otroligt söt!

  Snygg bil...

  ... och några kom som sagt i buss!


Min MP3 ekar tomt...

Nu behöver jag hjälp! Tips på bra artister och bra låtar! Jag är så less på det jag har på min MP3, vill ha något nytt och fräscht! Vad lyssnar ni på?

image9  

Btw, jag gillar inte rock, hårdrock, heavy metal eller hiphop särskilt mycket...

Betygslycka och utebränning

Lugn dag... som vanligt nu i slutet av terminen. På psykologin fick jag reda på att jag ska få mvg, yes! Sedan brännboll på 11 personer... men det gick faktiskt ganska bra! I mitt lag var vi fem personer och vi blev utebrända tre gånger. Det kunde ha gått värre! Jag träffade bollen flera gånger, och den for riktigt långt! Ja, till och med brännboll är kul. Men det är ju bara för att.... just det; det är sommar!

Betygslycka nr 2 idag blev på historian... jo, jag ska få mvg där oxå! Det var nästan så att jag ville hoppa upp och krama Curt... nästan alltså. Vi fick sluta lite tidigare och jag drog ner på stan, där jag träffade hela familjen. Jag köpte en tygkasse/väska på indiska, grönblommig. Den var fin. Bra att ha på stranden. Övningskörde hem på E4. Jag diggar E4:n. Det går fort, man behöver inte tänka, bara titta rakt fram och gasa. Det är min stil.

Efter middagen for jag till ICA och köpte lite ingredienser till kakbakning imorgon, på självaste nationaldagen (som vi firar därför att Gustav Vasa kröntes till kung, 6 juni 1523, rätta mig om jag har fel). Ikväll ska jag ut och jogga. Långt. På med shortsen och ut i friska luften! Det är njutning det... Vi ses!

Grillfest!

Åh, helgen var wonderful! Det har slagit mig pang, bom att det är sommar! Det ÄR sommar nu. Faktiskt. Man kan gå ute i shorts och linne, och det ÄR varmt. Och jag är så lycklig. För sommar är bäst. Det äger.

Helgen tillbringades mest ute på altanen iförd min sprillans nya bikini. Ljusturkos, helt basic modell, köpt på (vågar jag säga?) KappAhl, tantaffär nr 1. Äh...

I lördagskväll övningskörde jag till Anna och där blev det grillning! Jättehärligt. Massor med god mat och goa kompisar. Sen blev det kubb och jag, Emma, Malin och Ivarsson var helt klart ett vinnande team! HAHA! (btw, jag slog ner kungen en gång, yeah...) Sen hyrde vi film, The Holiday, den var helt okej!

Så brunbränd, utvilade (sovmorgon) och glad så är det måndag igen. Men vad gör det, det är ju sommar! (OBS, alla som inte har märkt det så älskar jag sommar, är det sommar så är allt bra, så det så) Inte ens ett stort, betygsavgörande trafikantprov kunde sätta stopp för min sommarglädje idag. Det gick hyfsat bra.

Ser fram emot en slapp vecka + att Angelica ska massera mig på torsdag!! AJ LAAAAAV JO!
Hoppas ni har det bra där nere i Stockholm och Menorca!  Tack och adjö.


image5
Min mat!
  


RSS 2.0